Jarenlange ervaring en topservice

Neppelenbroek Auto’s niet alleen volvo-specialist...

"Het mooiste compliment dat Neppelenbroek Auto’s mocht ontvangen, kwam in 2009 niet van de eerste de beste. De ANWB hield een onderzoek m.b.t. afleveringsbeurten onder 70 garages in Nederland en Neppelenbroek Auto’s kwam als nummer twee uit de bus. Dat is het beste, onafhankelijke bewijs dat we onze voortuigen in prima conditie afleveren aan de koper!"

Neppelenbroek Auto’s staat al meerdere decennia te boek als Volvo-specialist. Dat betekent dat we in principe alle onderdelen op voorraad hebben. We kunnen de Volvo-rijder snel voorthelpen, maar hij/zij is daardoor tevens goedkoper uit dan bij de universele dealer.Bovendien maken we dankbaar gebruik van VIDA, het computerprogramma van Volvo Zweden, waarmee we auto’s op een vakkundige wijze kunnen uitlezen. De conclusie is gerechtvaardigd dat onze uitleesapparatuur zich op hetzelfde niveau bevindt als dat van de dealers. Volvo-specialist houdt bij Neppelenbroek Auto’s verder in dat specifieke werkzaamheden (bv. airco-onderhoud, winterwissel, plaatsen van voorruiten, versnellingsbakrevisie en inbouw van elektronica) allemaal in eigen beheer worden gedaan.

Onderhoud plannen
X

DIRECT EEN OFFERTE?

Vraag direct een offerte op voor onderhoud of inspectie met een gerandeerde prijs! Aanvragen

Autopech?

Neppelenbroek helpt u graag weer verder. Voor nadere informatie kunt u ons altijd even bellen en ons team van medewerkers zal u de gewenste informatie geven of de juiste persoon aan u door verbinden.
TEL: 0572 391764

Agenda

Sleutelkluis